Mézes masszázs

A mézes masszázs kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti, kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban. A többi masszázstól eltérően, teljesen más fogásokkal és technikával végzett kezelés, melynek során a mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre.

A kezelt területen fokozódik a vérbőség és a bőr pórusai kitágulnak, így a hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat, segítve a szervezet méregtelenítését. Hatékony kiegészítője lehet a narancsbőr kezelésnek.*

A méregtelenítő hatáson kívül oldja a feszültséget, ellazítja a megfeszült izmokat; alkalmazható a teljesítmény és jólét fokozására. Immunerősítő hatással rendelkezik. Szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását. A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává és egészségesebbé válik. Sok más hatása mellett, hatékonyan alkalmazható többek között nyak- és vállfájdalmak esetén, reumatikus panaszokra, krónikus kimerültséggel, és fejfájással küszködőknek is.

Ellenjavallat: allergia esetén, nem javasolt!