Metamorf masszázs

A metamorfózis görög szó, átalakulást, átváltozást jelent. Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén, blokkokat okozva a test energiarendszerében, gátolva az egészséges energiaáramlást, így hatással vannak a mindennapi életünkre is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattinkban is elraktározódik.

A metamorf masszázs lényegében nem igazi masszázs, hanem egy speciális lelki blokkoldó technika, amely finom, lágy érintésekkel a lábon, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, ezzel hatva az idegrendszeren keresztül a tudatalattira is, feloldva az energiarendszert gátló blokkokat. A szervezet harmóniába kerül.

A múlt síkján három időszakra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémákat okozó, emlékeket, élményeket. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, gyermekeken is alkalmazható. Negatív hatása nincs.