Magnézium masszázs

Az ősi magnézium

Az Ősi magnézium több száz olyan biokémiai folyamatban vesz részt, melyek felelősek a szervezet energiaháztartásáért, csontokért, fogakért, a szív és érrendszeri folyamataiért. A megfelelő magnéziummennyiség kiegyensúlyozott hormonháztartást, ragyogó bőrt, és egészséges idegrendszert eredményez. Oldja az izmokban a hajszálerek falának görcseit, így hatékonyan és gyorsan szünteti meg az izomgörcsöket és a hátfájást. Az Ősi magnéziumból előállított készítmények azért hatásosabbak, mert az ultra tiszta, magas koncentrációjú természetes magnézium-kloridot használják fel benne, egyéb nyomelemekkel vegyítve.

Az Ősi Magnézium olaj “gyógyhatású” és bőrbetegségek tekintetében (pikkelysömör, ekcéma, akné) elősegítheti a bőr gyógyulását. A helyileg alkalmazott magnézium-klorid erősíti a bőr védekező funkcióját, csökkenti a gyulladást, gyorsítja a sebgyógyulást és segíti a sejtek hidratációját. Ha nincs elég magnézium a méregtelenítő reakciók során, akkor a szervezet a csontokból és a testből vonja ki, ami könnyen magnéziumhiányos állapothoz vezethet. A kémiai és nehézfém szennyezésnek kitett emberek nagy mennyiségű magnéziumot ürítenek ki a vizelettel és probléma adódik az alacsony magnézium szintjük miatt. Fontos tudni, hogy a magnézium megvédi sejtjeinket a nehézfémektől, mint alumínium, higany, ólom, kadmium, berillium és nikkel. Egyre több bizonyíték van arra, hogy szerepet játszik az agyszövetben felhalmozódott nehézfémek eltávolításában. Létfontosságú a detoxifikáció egyik fázisához. Az közismert, hogy a magnézium egy alapvető faktora a szervezet természetes öntisztító és méregtelenítő reakcióinak.

A Magnéziumos masszázs titka:

Kezdetben csiklandós, enyhén viszkető érzést vált ki, pár perc után azonban ez eltűnik, és teljes nyugalom járja át a testet. A bőr selymes és puha lesz, az izomgörcsök a masszázs alatt kilazulnak, a hátfájás megszűnik. Bőrön keresztül hatása még intenzívebb, ellazít, enyhíti a krónikus hátfájást, és a méregtelenítésben is nagy szerep van. Az ősi magnézium masszázs ötvözi a magnézium és a masszázs gyógyító erejét. Titkát a bőrön keresztüli, transzdermális felszívódásnak köszönheti, ezért hatékonyabban és célzottabban képes magnéziumot juttatni a problémás szövetekbe és sejtekbe. A bőrön át felszívódó magnézium, nem terheli meg a gyomrot, az emésztőrendszert és az egyéb szerveket. A masszázs közben keletkező hő és a magnézium együttes hatása, fokozza a vérkeringést, és serkenti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Már a masszázs ideje alatt pozitív hatást lehet elérni a sportsérülések, a derékfájás, az isiász, a fejfájás, és az ízületi fájdalmak esetén. Nagyobb hatásfokkal képes segíteni a szövetek regenerálódását, csökkenteni a gyulladást, növelni az erőt, az állóképességet és a rugalmasságot, mint a szájon át szedhető étrend kiegészítő vitaminok.

A Magnézium hatásai:

  • Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet
  • Természetes sejtvédő
  • Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
  • Enyhíti az izomfájdalmat és a görcsöket, segíti a megfelelő izomműködést
  • Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén
  • Fellendíti az energiaszintet
  • Segíti az immunrendszert
  • Szabályozza a hormonszintet
  • Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket
  • Javítja az alvás minőségét