Irodai masszázs

A számítógép előtt végzett monoton munkavégzés, vagy a gyártósoron végzett munka, hosszú távon úgy szellemileg, mint fizikailag megterhelő az emberi szervezet számára. Visszerek keletkezhetnek a lábakban, különböző gerincpanaszok jelentkezhetnek. Sok esetben a munkahelyi igénybevételből adódó hirtelen keletkező vagy tartós egészségromlás egy szakszerű, alapos masszázzsal elkerülhető.

A masszázs során az inaktívvá vált keringési területek felfrissülnek, a karok és a kézfejek alapos átdolgozásával, az ínhüvelygyulladás kialakulása megelőzhető. Feloldódnak a nyakizom görcsei, a túlzottan igénybe vett hátizom is kilazítható. Az ilyen típusú relaxációs terápiák nagy szerepet játszanak a munkahelyi teljesítmény javításában, aminek eredményeképpen az a vállalat, amely odafigyel a munkahelyi egészségfejlesztésre, mérhető gazdasági előnyökre tehet szert.

Az irodai masszázs ruhán keresztül történik és legtöbbször 15 percet vesz igénybe, amit akár ebéd vagy egy kávészünet alkalmával is igénybe tudnak venni a dolgozók. Tudom, hogy munkám során az Önök cégét képviselem úgy a belső munkatársak, mind a külső ügyfelek felé, ezért én nagyon komolyan vesszem ezt a felelősséget.

Hol tudja igénybe venni az irodai masszást?

–          Cégeknél, vállalatoknál munkahelyi teljesítménynövelésre és az egészség megőrzésére

–          Családi napokon

–          Szállodákban

–          Konferenciákon, céges rendezvényeken

–          Egészségnapokon

–          Sporteseményeken