Cellulitmasszázs testtekercseléssel

A narancsbőr a nők 85-95%-át érinti az egész világon, úgyhogy előbb vagy utóbb minden korosztály szembesül ezzel a problémával! A bőr elveszti rugalmasságát, feszességét, így a fenék megereszkedik, egyre több zsírréteg rakódik le a kényes területeken. Ez sajnos, látható nyomokat hagy az alakon és a bőrön is.

A cellulit kezelés során, különböző masszázstechnikák segítségével összetörjük a zsírsejteket, segítjük a nyirokkeringést és ezáltal a méreganyagok kiválasztását. A hatást speciális zsírégető krémek, olajok segítségével fokozzuk.

A hatékonyság érdekében a kezelést ajánlatos rendszeresen vagy kúraszerűen (10-12 alkalom) alkalmazni. Fontos megemlíteni, hogy a fogyasztómasszázs, illetve a köpölyös kezelés nem sorolható a kellemes masszázs kategóriájába.

Fontos az életmódváltás, táplálkozás megváltoztatása, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása, rendszeres testmozgás. A kezelés menete: Masszírozás zsírégető, vérbőség fokozó krémmel (pl. algás, fahéjas, paprikás) majd köpölyözés, testtekercselés.

A cellulit masszázs kezelés az alábbi esetekben nem végezhető el: a lázas állapotban, bőrfekélyek esetén, akut szívelégtelenség esetében, fejlődő gümőkór esetén, menstruáció idején, vérzéssel járó betegségek esetében, vérzékenység esetén, fertőző betegségek esetében,  terhesség esetén.